Main Courses
PESCADOS Y MARISCOS
FISH


LENGUADO DEL CHEFF S/. 56.00

Filete de lenguado a la plancha bañado en una incomparable salsa de champignones, conchas de abanico, langostinos y calamares al ajillo, acompañado de yuca dorada y cancha serrana.

THE CHEF'S SOLE FISH
A filet of sole served in a mushroom, scallop, prawn and squid sauce cooked in garlic, accompanied by broiled fried yucca and Andean roasted corn.

LENGUADO CAMARÓN S/. 62.00

Filete de lenguado al vapor, en deliciosa salsa de camarones acompañado de papas al vapor y salteado de champignones, alcachofa y espinaca.

SOLE FISH & SHRIMP
Steam boiled sole filets stuffed with a prawn mousse and vegetables with a prawn sauce, steam baked potatoes and butter sautéed spinach.

SUDADO DE LENGUADO
BRUJAS DE CACHICHE S/. 37.00

Lenguado en salsas especiales fusión de los deliciosos sabores orientales con lo criollo y típico de los sabores peruanos.

ORIENTAL STYLE SOLE FISH
Sole in a blend of delicious oriental and creole spices served with snow peas, bell peppers sautéed in a soybean sauce.

TIMBAL DE CAMARONES

EN SALSA DE ROCOTO S/. 52.00
Papardelle gratinado en riquísima salsa de rocoto y coral con colitas de camarones.

GRILLED NOODLES WITH SHRIMP IN A MILD RED HOT PEPPERS SAUCE
Pappardelle au gratin served with a red hot pepper sauce and shrimp coral and tails

ARROZ CON MARISCOS S/. 31.00

Arroz cocido en caldos y coral con langostinos, conchas de abanico y calamares.

RICE & SHELLFISH
Rice cooked in fish stock and coral, mixed with prawns, scallops and squid.

SECO DE LENGUADO Y LANGOSTINOS A NUESTRO ESTILO S/. 55.00
Filetes de lenguado y colas de langostinos en típica salsa de culantro, especialidad de la casa, servidos con arroz blanco y papa sancochada.

SOLE AND PRAWN CORIANDER STEW IN OUR STYLE
Sole fillets and prawn tails in our delicious house specialty coriander sauce, served with white rice and baked potatoes.
 
AVES
POULTRY


AJÍ DE GALLINA S/. 26.00
Tradicional presentación limeña en crema de ají, queso y nueces, servida con papa amarilla dorada y arroz blanco.

CHILI CREAM CHICKEN
Shredded chicken with mild chili, cream cheese and nuts,
served with fried yellow potatoes and white rice.

ARROZ CON PATO S/. 34.00
Presas de pato deshuesadas, con arroz en sabores y aromas
incomparables de ajíes y culantro.

RICE & DUCK
Boned duck morsels served with rice cooked in an appetizing and aromatic blend of chili and coriander.