Hors D' Oeuvres

PIQUEO CRIOLLO *
Ronda criolla de chicharrón de lechón, anticuchos de corazón, tamalitos verdes, bolitas de yuca
doradas, papitas rellenas y choclitos brujos, acompañados con salsa huancaina y criolla.
Vino sugerido Malbec

CREOLE HORS D'OEUVRES *
Hot Platter with chunks of deep fried baby pork, beef heart kebabs, corn tamale, stuffed yuccas,
stuffed potatoes and spicy corn, with mild chili and onion sauce. Sugested wine Malbec

RONDA DEL MAR *
Ronda de mariscos de pulpo al olivo, causa rellena de cangrejo,
tiradito de lenguado, langostinos a la milanesa, conchitas a la parmesana y anticuchos de pescado.
Vino sugerido Sauvignon Blanc
* ( Para 2 personas)

SEA FOOD PLATTER *
Mixted Platter with octopus in black olive sauce, spicy potato patties with crab meat, sole ceviche,
breaded shrimp, scallops parmesan and fish kebabs.
Sugested wine Sauvignon Blanc
* ( Servings for two)