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CABRITO A LA NORTEÑA
Combinación de cabrito macerado en chicha de jora y guisados en especias
y aromas de ajíes, con frejoles blancos y arroz.
Vino sugerido Merlot

BABY GOAT STEW
Marinated baby goat stew spiced with aromatic herbs and light blend of chilli,
served with white beans and rice.
Sugested wine Merlot

ENRROLLADO DE CERDO AL HORNO
Acompañado de morusa de pallares y arroz.
Vino sugerido Cabernet Sauvignon

ROASTED PORK
Medallions of pork tenderloin in a grape juice sauce, served with lima beans and rice patties.
Sugested wine Cabernet Sauvignon

ESTOFADO DE POLLO
Tradicional guiso de pollo cocido en fondo de cebollas, tomate, vino tinto y pasas,
acompañado de papa sancochada y arroz blanco.
Vino sugerido Pinot Noir

CHICKEN CACEROLE
Traditional chicken stew. cooked with onions, tomatoes, red wine and raisins.
Served with steamed potatoe and white rice.
Sugested wine Pinot Noir

SECO DE RES
Guiso de carne de res con culantro servido con arroz blanco y papa sancochada.
Vino sugerido Cabernet Sauvignon

BEEF STEW
Beef stew cooked in coriander and spices, served with rice and potatoes.
Sugested wine Cabernet Sauvignon

OLLUQUITO CON CHARQUI
Guiso tradicional elaborado con frescos ollucos picados, cocidos en fondo de ají
y charqui, acompañado de arroz blanco.
Vino sugerido Malbec

OLLUQUITO STEW
Traditional stew of fresh chopped ollucos (an Andean tuberose) and dried jerky beef,
cooked with paprika and local spices. Served with white rice.
Sugested wine Malbec

CAU CAU
Tierno mondonguito de res en olla de hierba buena, servido con papa y arroz blanco.
Vino sugerido Chardonnay

TRIPE STEW
Tender beef tripe and potatoe stew cooked with mint leaves and served with white rice.
Sugested wine Chardonnay

CARAPULCRA
Guiso de papa seca y carne de cerdo en ají panca y especies, acompañado de arroz blanco.
Vino sugerido Malbec

DRIED POTATOE & PORK STEW
Stew made with dried potatoes and pork seasoned with fresh herbs and served with white rice.
Sugested wine Malbec

A LA PARRILLA
A la brasa de carbón de leña de huarango, con la guarnición de su preferencia
LOMO FINO - Vino sugerido Cabernet Sauvignon / Syrah
FILETE DE POLLO - Vino sugerido Pinot Noir
FILETE DE LENGUADO - Vino sugerido Pinot Noir / Sauvignon Blanc

GRILL
Grill on huarango charcoal
BEEF FILET STEAK - Sugested wine Cabernet Sauvignon / Syrah
CHICKEN FILET - Sugested wine Pinot Noir
SOLE FILET - Sugested wine Pinot Noir / Sauvignon Blanc